Diensten

Ben je verhuisd en lukt het maar niet om van je huis een thuis maken? Je bent net gaan samenwonen maar jij en je partner worden het niet eens over de inrichting van jullie woning? Weet je niet hoe je het geheel bij elkaar laat passen of krijg je het niet gezellig?

Samen komen wij tot een oplossing!

Elk huis is uniek en elk verhaal is uniek. Omdat ik vind dat een huis echt een reflectie is van wie jij bent, vind ik het belangrijk dat dit helemaal aansluit bij jouw wensen zodat jouw huis echt jouw thuis wordt en waar je helemaal tot rust kunt komen!

Ik richt me op (online)advies en interieur styling van een ruimte, een deel van je huis of je complete huis.

Deze diensten bied ik aan: 

Ben je ge├»nteresseerd geraakt en/of  wil je meer informatie neem dan gerust contact met me op!