Yeah! We hebben een nieuwe bank

Misschien is het bij sommige van jullie die mij op Instagram of Facebook volgen al opgevallen… We hebben sinds vorige week een nieuwe bank in ons bezit. Mijn nieuwste eyecatcher kocht ik bij Sofacompany en wat staat ‘ie mooi in onze woonkamer. Hoe hij ‘bankhangt’?! HEERLIJK!

De zoektocht naar de perfecte bank

Tijdens mijn zoektocht naar onze nieuwe bank heb ik heel wat uurtjes surfend achter m’n laptop gezeten, want jee wat is er ongelooflijk veel keus!

Het moest een ruime, licht grijze 3-zits bank met een stevig onderstel worden (best belangrijk met 3 kinders). Ook vond ik het belangrijk om een goede kwaliteit bekleding op de bank te hebben, een stof die niet snel pilt en die gemakkelijk schoon te houden is.

Nat wat googelen kwam ik op de site van Sofacompany terecht. Ze verkopen sofa’s met een Scandinavian design en dat sprak me direct aan.

Ondanks dat ze zoveel keuze hebben was ik er vrij snel uit. Ik ben gevallen voor de Kamma 3-zitsbank ! De bank heeft een binnenbreedte van 2 meter, lekker ruim dus 🙂 Ik heb bewust gezocht naar een bank op pootjes voor een ruimtelijk effect in huis. Ook de mooie licht grijze, 100% polyester bekleding voldoet aan al mijn gestelde eisen. Hij kan goed tegen een stootje vanwege het degelijke onderstel en zou hij niet snel moeten pillen en verkleuren in het zonlicht.

Showroom

Omdat ik een bank online bestellen, zonder erop gezeten te hebben hebben best een beetje riskant vond, was ik blij toen ik op de site zag dat er in mijn woonplaats Rotterdam een Showroom van Sofacompany is. Op een vrije dag ben ik dan ook langsgegaan om te ‘proefzitten’ en dat is me goed bevallen, hij zat heerlijk en zag er in het echt nog mooier uit dan op de site. Ik was overtuigt en heb ‘m diezelfde avond nog besteld.

Veranderingen in huis

Of wij genieten van onze nieuwe bank? JAZEKER ben er zo blij mee. Wat een ruimte… we passen er gewoon met ons allen op. 🙂

Een nieuwe bank betekent natuurlijk (voor een interieur freak als ik) ook weer veranderen in huis. Ik heb het plankje boven de bank weggehaald en er een mooie houten handgemaakte hanger van het merk Madumadu opgehangen. Ik zal in mijn volgende blogpost meer vertellen over de ‘nieuwe hoekjes’ in huis!

Ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe zithoek vinden.. Fijne dag allemaal!

Liefs Sifra

  • Hier vind je tips voor het inrichten van een kleine woonkamer
  • Op zoek naar stylingtips? 

Styling and photography: Sifra van Genderen, Siefshome

11 Comments
  1. Het ziet er heel cozy en comfy uit. Ik kan niet wachten wat je nog voor verassing je voor ons hebt met de verandering in je huis!

  2. I’m amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and entertaining, and let me tell
    you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something which too few folks are speaking intelligently about.
    I’m very happy I stumbled across this in my search for something regarding this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me