Inspiratie | Veranderingen in de woonkamer

Jullie hebben in mijn vorige blogpost kunnen lezen, dat we sinds kort een nieuwe bank hebben. Voor een echte interieur-freak als ik is dit natuurlijk de uitgelezen kans om weer lekker de handen uit de mouwen te steken, leuke ideeën te verzinnen en te kunnen veranderen in huis.

Ons huis is niet heel groot en alle grote meubelstukken hebben eigenlijk wel hun vaste plek. Toch heb ik wat nieuwe hoekjes gecreëerd & gestyled en heb ik wat nieuwe items toegevoegd. In deze blog zal ik je de veranderingen laten zien en je voorzien met wat stylingtips.

Changes..

Ik heb het plankje boven de bank weggehaald, deze hing er best al een tijdje en door de komst van de nieuwe bank vond ik het tijd geworden voor iets nieuws. 

Voor: Het plankje boven de bank

Op Instagram zie ik regelmatig de mooie handgemaakte houten wandhangers van het merk Madumadu voorbij komen. Toen ik de palmboom hanger zag werd ik opslag verliefd.. wat een beauty (ja, ik heb iets met palmbomen). Ik zag ‘m in gedachte al boven de bank hangen.. ik heb ‘m dan ook gelijk besteld en door de snelle service van Madumadu had ik deze beauty de volgende dag al in huis. Zie je ‘m shinen?  Het geeft zo’n gezellig mediterraans sfeertje in huis en daar hou ik zo van! 🙂

Omdat een beetje licht bij de zithoek ook wel erg fijn is ben ik op zoek gegaan naar een leuk sfeerlampje. Ik vond deze mooie zwarte touwlamp bij Kwantum. Het is eigenlijk een hanglamp maar ik heb er voor gekozen om er een stekkertje aan te maken, en de lamp aan een ronde wandhaak te hangen. Dit vond ik net iets praktischer naast de bank. De gelige xl bollamp maakt het plaatje helemaal af, en de kleuren matchen ook nog eens perfect bij elkaar.

De hoogte in..

Aan het wandje boven de tv heb ik 2 plankjes bevestigd. Ik heb gekozen om witte plankjes met houten plankdragers te combineren omdat deze kleurcombinatie ook weer terugkomt in de bijzettafeltjes.

De plankjes heb ik gestyled met o.a een leuk plantje, kaarten (van het merk Inkylines) en kaarsjes.

Tip: Maak gebruik van een kleurenpalet en laat deze kleuren op verschillende plekken in de ruimte terug komen, op deze manier creëer je balans in je interieur.

Wat vinden jullie van de veranderingen? Heb je een leuk idee? Ik vind het altijd leuk om van je te horen dus laat gerust een berichtje achter!

Ik ga weer verder met een leuk nieuw project in de keuken.. meer hierover in de volgende blogpost!

Liefs Sifra

  • Meer stylingtips vind je hier.
  • Interieur of styling-advies nodig? Kijk dan hier

Styling and photography: Sifra van Genderen, Siefshome

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me