Tips | Een webshop tip voor leuke cadeautjes

Deze week een blog met een webshop tip voor leuke cadeautjes, want zeg nou zelf.. hoe leuk is het om jezelf of een ander af en toe eens in het zonnetje te zetten? Precies.. super leuk! Toch is het vaak best wel lastig om een leuk origineel en niet al te duur cadeautje voor iemand te vinden. Ik ben opzoek gegaan naar een webshop met een gevarieerd aanbod met leuke scherp geprijsde producten  en guess what?! Ik heb een hele leuke webshop gevonden.. jeeej! Benieuwd? Lees snel verder!

Maak kennis met HOP – House Of Products

Toen ik op de website van House Of Products terecht kwam werd ik blij verrast, ik zag namelijk zoveel leuke artikelen dat ik het liefst mijn hele winkelmandje vol klikte. 😉 Je vind bij HOP | House Of Products originele cadeautjes met een goed verhaal, het zijn namelijk duurzaam en eerlijk geproduceerde gifts. Het leuke is dat je er voor iedereen – jong en oud – terecht kunt. De artikelen zijn onderverdeeld in overzichtelijke categorieën als:  Kids, Lifestyle & accessoires en Interieur waardoor het zoeken naar een leuk cadeau nog makkelijker wordt. Hieronder wat leuke items die ik mezelf cadeau deed!

Broodtrommel liefde

Hoe leuk is het om je kids tijdens de lunch op school te verrassen met een lief of grappig briefje? Er bestaat geen groter cadeau dan een beetje extra liefde toch?! Zo vond ik op de site van HOP een super leuk notitieblok met een aantal ontzettend leuke quotes, grapjes, lieve woorden en ruimte voor een persoonlijke boodschap. Dit moest ik hebben! Leuk om in de tas van je kind te doen als hij/zij uit logeren is of een tegen een spannend moment opziet. Naast de ‘broodtrommel liefde’ kan je ook kiezen om je geliefde te verrassen met briefjes uit het notitieblok ‘briefjes voor de liefste’. 

Bureau accessoires

HOP heeft een ruime keus aan producten die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je bureau of werkplek net even wat leuker aan te kleden. Zo shopte ik deze luxe stijlvolle opbergboxen die in diverse maten, printjes en kleuren verkrijgbaar zijn. Perfect om al je rommeltjes in op te bergen en ze staan ook nog eens heel leuk. 🙂 Ook mocht een hippe schaar en wat leuke kaarten natuurlijk niet ontbreken.

Paperbags

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op paperbags , het liefst in diverse formaten met een leuke plant erin. (zie hier mijn eerdere diy post hierover) Je snapt dan ook vast wel dat ik me niet kon inhouden toen ik toen ik zag dat HOP deze leuke paperbag verkocht. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren én in drie formaten. Naast dat een paperbag onwijs leuk is met een plantje erin, kan je ze natuurlijk ook gebruiken voor pennen, sieraden, speelgoed en badkameraccessoires. Een super leuk cadeau om te geven of (jezelf) cadeau te doen!

Huisgeuren

Ik hou van een fijne frisse geur in huis. Zo brand er in de wintermaanden dagelijks wel een geurkaars of maak ik gebruik van geurstokjes of een huisspray. Ik ben al een tijdje een groot fan van de producten van Mijn Stijl. De handzeep, het afwasmiddel en de bed&body spray zijn mijn favoriet. De heerlijk frisse geur en de leuke verpakking hebben mij overgehaald om ook deze items in mijn winkelmandje te laten verdwijnen. (een voorraadje kan geen kwaad toch?) 

Ook fan van HOP? Volg ze op Instagram, ze laten daar dagelijks de mooiste gifts zien!

Kortingscode

Heb je iets leuks gezien in deze post of ben je nieuwsgierig geworden naar de overige producten op de site van HOP? Goed nieuws… Je krijgt namelijk met de code: HOP&SIEFSHOME 10% korting op je aankoop! De code is geldig tot 16-03-2018.

(Let op: de code is niet geldig op sale producten, giftdeals en boeken. Op het baby en tuinboek zit wel korting)  Voorwaarden: https://www.houseofproducts.nl/kortingen-acties

Heel veel shop plezier!

Liefs Sifra

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m HOP

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me