Tip | Een woonwinkel met meer dan 250 merken en gratis persoonlijk interieuradvies

Vind jij het net als ik heerlijk om (voor uren) rond te struinen in een woonwinkel? Dan heb ik een hele leuke woonwinkel tip voor je. Een woonwinkel die alles maar dan ook alles heeft voor in en rondom je huis. Je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Nu denk je misschien, woonwinkels daar zijn er al zoveel van, dat klopt.. maar deze woonwinkel onderscheid zich van andere woonwinkels door gratis kleur en interieuradvies aan haar klanten aan te bieden. Benieuwd over welke winkel ik het heb? Lees dan snel verder!

Beeld: Morres

Morres Wonen

Jaa ik heb het hier natuurlijk over woonwarenhuis Morres Wonen. Deze woonwinkel heeft maar liefst een oppervlakte van 40.000 m2 en bevindt zich in het Zeeuwse Hulst (vlakbij de Belgische grens). Een woonwarenhuis met meer dan 250 merken wat tevens een inspiratieplek is voor je complete huis – dat klinkt mij als muziek in de oren! 🙂 Inspiratie opdoen in de winkel kan je er als de beste, er zijn namelijk genoeg mooie showrooms en leuk gestijlde hoeken aanwezig. Jeej je vindt hier echt alles onder één dak!

Wat vindt jij het leukst aan een woonwinkel? Persoonlijk vind ik de showrooms vaak het leukst. Je kunt op deze manier zoveel leuke trends, ideeën en kleurencombinaties ontdekken. Ideeën waar je zelf misschien nooit opgekomen was. Zo heb ik tegenwoordig bijna al mijn grote planten in leuke gevlochten jute manden staan. Ik zag deze trend voor het eerst in een woonwinkel en had gelijk iets van jaa wat een leuk idee, dit ga ik thuis ook doen!

Beeld: Morres

De collectie

Zoals ik hierboven al beschreef heeft deze toffe winkel echt alles voor in en rondom je huis. Zo verkopen ze mooie loungesets voor in de tuin, leuke spulletjes voor in de keuken maar ook een complete inrichting voor in huis. Van bankstellen, stoelen en tafels tot box-springs, kledingkasten, verlichting en woondecoratie,  je vindt het bij Morres Wonen. Op de uitgebreide kinderafdeling vind je bijvoorbeeld alles om de kinderkamer om te toveren tot een heus paleis.

Terwijl jij winkelt is er de mogelijkheid om je kinderen (vanaf 3 jaar) onder toezicht van gediplomeerde begeleiders te laten spelen in de KidsClub. 

Gratis interieuradvies

Het is soms best lastig om keuzes te maken en knopen door te hakken en als je je hier tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van één uur over kunt laten adviseren dan is dit natuurlijk super fijn! Bij Morres Wonen kan dit! Ze onderscheiden zich van andere woonwinkels door persoonlijke en deskundige gratis adviesgesprekken aan te bieden. Ook heeft iedere afdeling experts die je alles kunnen vertellen over de verschillende
producten, is dit niet onwijs fijn? 

Beeld: Morres

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze toffe woonwinkel? Ga er dan eens langs en laat je inspireren (ze zijn 7 dagen per week geopend.) Mocht je Hulst net te ver rijden vinden? Wees dan niet getreurd.. Morres Wonen heeft namelijk ook een webshop – jeej!

 

Was jij al bekend met Morres Wonen? En hoe doe jij inspiratie op?

Lees hier hoe ik inspiratie op deed op de Vt wonen design beurs.

Liefs Sifra

 

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m Morres Wonen

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me