ShowUP event | Inspiratie

Afgelopen maandag ben ik naar het showUP event geweest die werd gehouden op een prachtige locatie in de Expo Haarlemmermeer. ShowUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. De vakbeurs die twee keer per jaar wordt gehouden richt zich op inkopers van woon- en kadowinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Het leek me leuk om wat inspiratie van deze dag met jullie te delen. Kijk je mee?

KlipKlap

Een prachtige presentatie van het Deense merk KlipKlap. Functionele meubels met een Scandinavische touch, i love it! Ik heb stiekem al een mooi plekje bedacht voor dit toffe daybed!

Hübsch

Deze plantenbak met zitplek is een echte eyecatcher. Ik kende het Deense merk Hubsch nog niet maar vindt de Scandinavische uitstraling van de producten erg mooi.

A-la

Wat een geweldige uitstraling heeft dit bedrijf A-la Ik was nog niet bekend met dit merk maar de etnische uitstraling vind ik prachtig. Ik ben helemaal weg van de palmboom kussentjes, maar ook de brasse palmboom wandhaakjes en sieraden vindt ik prachtig! Ik ben fan.

SPRLDX

Een mooie presentatie van het merk SPRDLX. Ik vond de styling met de leren plantenhangers en een hoop mooie planten erg tof.

Creative Lab Amsterdam

Ik was heel erg onder de indruk van de prachtige posters, behang en kaarten van Creative Lab Amsterdam. Ik kreeg een mooie poster mee.. (lucky me) je zult deze binnenkort voorbij zien komen op mijn Instagram feed.:)

House Doctor

Wow wat een prachtige styling bij de stand van het merk House Doctor. Er werd veel gebruik gemaakt van planten, rotan en posters. Love it!

 

Scandinaviform

Zijn de vaasjes met bloemen van het Zweedse merk Scandinaviform niet schattig? Ik kreeg er een instant lente gevoel van!

Tolhuis

Wat een mooie presentatie van het merk Tolhuis. Ik ben helemaal weg van deze functionele wandrekjes.

StoryTiles

Ook StoryTiles was van de partij. Ik vind het tegeltje met de vogel werkelijk fantastisch! >>Lees hier het blog wat ik eerder schreef, over de spring/summer collection van StoryTiles.

Trendroom

Er waren vier trendrooms samengesteld: Als eerste de HYPERTRIBE. Een soort droomwereld waarbij de popcultuur en tribale handmatigheid het uitgangspunt zijn van dit thema.

HUMAN LEAGUE: Terug naar instinct & intuïtie, het prikkelen van de zintuigen en een gevoel van verbondenheid met jezelf maar ook de aarde. Dat zijn de drijfveren voor het ‘human league’ thema. 

…AND BEYOND: Als tegenreactie op het rationele, jachtige ‘groei’ denken dat volop in onze samenleving aanwezig is, tekent zich langzaam een tegenbeweging af die de meer mystieke kant van ons bestaan waardeert en een podium geeft.

Natuurlijk was er nog veel meer te zien, maar hoop dat je op deze manier toch een beetje een impressie hebt kunnen krijgen. 2 + 3 september is de volgende editie van ShowUP, wie weet tot dan!

Liefs Sifra

Foto’s: Sifra – Siefshome

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me