Sfeer in huis met de Lucis lamp

Hoe fijn is het om tijdens een koude donkere winterdag weer thuis te komen in een warm en sfeervol huis! In de wintermaanden besteed ik veel tijd aan het sfeervol inrichten van ons huis. De vachtjes en plaids worden weer tevoorschijn getoverd en kaarsen mogen voor een gezellige sfeer natuurlijk niet ontbreken. Met de juiste verlichting creëer je al snel een sfeervolle avond. Hoe leuk is het om voor een lamp te gaan die de sfeer in een ruimte echt kan bepalen.. Ik creëerde sfeer in huis met de Lucis lamp. Lees je mee?

Sfeervol licht in meer dan 16 miljoen kleuren

Het leuke aan de Lucis lamp is dat de lamp sfeervol licht geeft in meer dan 16 miljoen kleuren. Je kunt de lamp heel gemakkelijk van kleur laten veranderen en eenvoudig zachter of juist feller zetten door middel van touch sensoren. Zo is er voor elke sfeer of stemming wel een kleur. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden. 😉 

Het gele, groene en witte licht zijn mijn favoriet

Doordat deze Dutch Design Lamp draadloos is kan je hem steeds verplaatsen en overal mee naar toe nemen. De lamp brand na zo’n vier uur opladen tot wel 80 uur dus dat is genoeg voor heel wat gezellige sfeervolle avonden.

 De lamp heeft inmiddels al aardig wat vertrekken in huis gezien en doordat de lamp niet te groot is past hij goed in elke ruimte. Mijn dochter Tisha  nam ‘m mee naar haar slaapkamer en vond de roze en paarse kleur tinten helemaal te gek. Ook mijn zoon Tevin pikte ‘m in en vond het een perfect nachtlampje. 

Al met al kan je zeggen dat deze lamp een sfeervol succes is hier in huis. Het verbaasd me nog steeds dat kleur zoveel met een ruimte kan doen. Welk kleur sfeerlicht is jouw favoriet?

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Innovative Brands

 

3 Comments
  1. The art of ghazal singing has were able to entice millions around the globe.
    These guides permit you to practice when you
    are and still have the time and energy to do so. Painting is definitely an authentic
    gift due to its durability and utility.

  2. Autolike International, Status Liker, Autoliker, Status Auto Liker, autoliker, autolike, Autolike, Autoliker, Photo Auto Liker, Increase Likes, Auto Like, ZFN Liker, Photo Liker, auto liker, auto like, Working Auto Liker, Auto Liker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me