Een mini make-over met blauwe kussens | FourFabrics

Zoals jullie weten vind ik het heerlijk om te veranderen in huis. In de woonkamer verander ik vaak de decoratie aan de muur en op de bijzettafeltjes. Wat vaak hetzelfde blijft zijn de okergele accenten waar ik overigens nog steeds dol op ben! Toch wilde ik een nieuwe accentkleur uitproberen. Ik ben aan de slag gegaan met de trendkleur blauw en gaf mijn woonkamer met een paar kleine veranderingen een mini make-over.

Blauw in huis

Blauw is een frisse maar tegelijkertijd ook warme kleur en is mooi te combineren met andere kleuren. Zo vind ik blauw heel mooi passen met kleuren als grijs, groen wit en terracotta. Zelf ben ik dan ook met deze kleurencombinatie aan de slag gegaan. Als eerst heb ik de okergele decoraties in de woonkamer weg gehaald, en ben ik opzoek gegaan naar blauwe accessoires. (blauw past ook heel mooi met okergeel maar wilde voor deze make-over even iets heel anders). Ik kocht een leuk waxinelichthouder en een paar kaarsen in het blauw. Ook zette ik een cactus in terracotta potje op een bijzettafel. 

Blauwe kussens met bananenblad

Ik ben gek op kussens op de bank. Nu met de winter in het vooruitzicht combineer ik kussens dan ook graag met een schapenvacht of een warm plaid om op een koude dag lekker onder weg te kruipen. Een blauw kussen mag dan natuurlijk bij deze mini make-over ook niet ontbreken. Ik vond deze blauwe bananenblad kussens in de shop van FourFabrics. Zijn ze niet leuk? Ik heb gekozen voor een rechthoekig kussen (48×28 cm) en een vierkant exemplaar (verkrijgbaar in de maten 38×38 cm en 48×48 cm). Deze luxe kussens worden inclusief binnenkussen geleverd en passen door de leuke bananenblad print perfect in het tropische sfeertje waar ik zo van hou. 

FourFabrics

FourFabrics is een jong Nederlands label dat twee jaar geleden in Amsterdam is opgericht. Met een mooie lijn vol woonaccessoires introduceren ze een aantal keer per  jaar nieuwe thema’s en inspirerende collecties, zoals deze blauwe bananenblad kussens.

Een groot deel van de producten wordt in Nederland, én in een beperkte oplage gemaakt. Zo heb je altijd iets unieks in handen! De kussens worden gemaakt door een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat werk biedt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Je shopt de producten van  FourFabrics niet alleen in de webshop, de producten worden ook verkocht bij Loods5! 

Ik ben blij met de nieuwe look van onze woonkamer. Het oogt fris en stoer maar tegelijkertijd ook warm. Zoals je ziet kan je met een paar kleine aanpassingen een hele nieuwe look aan een ruimte geven. Ga jij ook aan de slag met de kleur blauw? Of ga je liever voor een andere kleur? Laat het me gerust weten in een reactie hieronder of via de mail! (Altijd leuk om te lezen:))

Tot snel!

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m FourFabrics

Misschien dat je deze artikelen ook leuk vindt:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me