Knutselen met het PaperCloud kerst magazine (deel 1) + WIN

Brr wat is het koud buiten. De eerste nachtelijke vrieskou in November is een feit. Ik zit warm binnen onder een dekentje op de bank, laptop op schoot, kaarsjes aan en een kop thee binnen handbereik. Dé perfecte setting voor het schrijven van deze blog: Een winactie + mijn eerste indruk van het PaperCloud DIY kerst magazine.

PaperCloud Christmas magazine

8 November – ik heb het even nageteld.. nog 6 weken en 5 dagen en dan vieren we weer kerst. Voor me ligt het PaperCloud Christmas magazine – dat vanaf gisteren in de winkels ligt. PaperCloud Christmas is hét magazine dat je wilt hebben wanneer je je kerstdecoraties tot in de puntjes zelf wilt verzorgen. Het magazine zit vol leuke DIY’s, oftewel doe-het-zelf projecten zoals papieren bouwsels, vouwsels, puzzels, kleurplaten en –kaarten, pakpapier en menukaarten. Alles op speciaal papier en prachtig vormgegeven. En met als klap op de vuurpijl een 3D DIY rendierhoofd. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de kerstdagen, toch?! 😉

Eerste indruk

Toen vorige week dit magazine op mijn deurmat viel, sloeg ik hem meteen open – benieuwd naar wat voor leuke DIY’s er allemaal in zouden staan.

Mijn eerste indruk?

Veel leuks! De zelf-maaksels van PaperCloud Christmas lopen in moeilijkheidsgraad uiteen; sommige zijn eenvoudig, zoals het in elkaar zetten van de cadeaudoosjes of het uitsnijden van een sneeuwvlok, andere vragen wat meer behendigheid en aandacht, zoals de 3D origami patronen of de kerstboom. Er valt in ieder geval genoeg te creëren.. Ik vind vooral het rendierhoofd heel erg leuk, maar ga ook zeker aan de slag met de sterrenhemel en diverse leuke kersthangers voor in de boom! De komende weken ga ik met deze knutsels aan de slag en hoop jullie over een week of twee – drie de resultaten te laten zien in deel 2 van deze blog! 

Last but not least… WIN! (gesloten)

Ben jij een echte kerstfan en houd je van knutselen? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk een exemplaar van het Papercloud Christmas magazine weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

Het is heel simpel!

 • Volg Siefshome op Instagram of Facebook en laat onder de actiefoto een reactie achter. That’s it!

Voor een extra winkans:

 • Laat voor een extra winkans ook onder aan deze blog een reactie achter!

Op zondag 12 november maak ik de winnaar bekend. Heel veel succes!\

@homebysoph is als winnares uit de bus gekomen. Heel veel plezier met je prijs Sophie! 

Liefs Sifra

Fotocredits: Denksport en Siefshome

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Denksport

21 Comments
 1. Wat ziet dat er superleuk uit! Lekker knutselen samen met mijn dochters op zo’n donkere winteravond in de aanloop naar kerst is zo gezellig! @maaike_at_home ?

 2. Oh, wat een leuk blad. Staan mooie dingen in om te maken. En aangezien ik niet een echte crea-beazelfbrdenker ben … is zo’n blad echt geschikt voor mij ? @riethameijerr

 3. yesss dit wil ik winnen… ik ben een geboren diyer in hart en nieren!! en ik ben zelf ook al al bezig met het één en ander te knutselen en te plakken voor de kerstdagen !! i love it !! altijd op zoek naar eigen creaties en zo leuk om het zelf te maken… middagjes knutselen met de kids en je huis laten shinen in de donkere dagen met een te gekke look van eigen gemaakte decoraties!! i want dus!! ?✂

 4. Ik zou dit leuke boek graag willen winnen.
  Gezellig samen knutselen met mijn zoon. ?
  Hij wordt vandaag 9 jaar, dus het zou een mooi verjaardagskado zijn. ☺

 5. Oh wat een gaaf boek! Die 3d rendier is helemaal te gek! Ook zie ik al vele andere leuke dingen om de tafel mee aan te kleden tijdens onze kerstdiners.

 6. Hallo i k ben tine messely uit kuurne west vlaanderen ik wil meedoen om zo n boek te winnen ik vind dit tof om daarmee hopelijkw te mogen werken ermee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me