Inspiratie | Veranderingen in de woonkamer (deel 1)

Hi allemaal.. Na een korte break, heb ik weer heel veel zin om een hoop leuke blogs vol inspiratie, DIY’s en woonnieuws met jullie te delen. Klaar voor een geweldig mooi nieuw (blog)jaar!

Zoals jullie misschien al op mijn Instagram en/of Facebook pagina hebben kunnen zien, ben ik de afgelopen weken lekker aan het veranderen geweest in huis. Geen mega grote veranderingen maar wel veranderingen met een groots effect. In deze blog deel ik het eerste deel van de veranderingen die ik doorvoerde in de woonkamer. Benieuwd? Lees snel verder..

IXXI

Al een tijdje stond er een IXXI als wanddecoratie op mijn wensenlijstje. Een IXXI bestaat uit kaarten en koppelstukjes; door de kaarten en de koppelstukjes aan elkaar te klikken  maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke wanddecoratie. Je kunt kiezen uit bestaande afbeeldingen maar ook een eigen geüploade afbeelding is geen enkel probleem!

Ik heb gekozen voor de ‘Flock of Birds’ IXXI. Dit populaire beeld is gemaakt door de Libanese freelance fotograaf Zakaria Rakha en was al een tijdje 1 van mijn favoriete IXXI’s.

Het trapgat

Ik ben als eerst aan de slag gegaan met het trapgat. Ik heb de grijze muur wit geverfd en hier de IXXI opgehangen. De muur is hierdoor een echte eye-catcher geworden. Ik ben dan ook heel tevreden met het eindresultaat. 

Benieuwd hoe ik de trap een make-over gaf? Je leest het hier

Groen groener groenst

Januari is dè maand waarin de winkels weer volstaan met kamerplanten. Je kent de slogan vast wel: Kerstboom eruit, kamerplant erin. Het werkt bij mij (hoe cliché ook) vaak wel zo. Daarom heb ik naast de veranderingen in het trapgat, ook wat nieuwe planten in huis gehaald. Ik vind een paar mooie planten echt een must voor elk interieur, het geeft je interieur zoveel sfeer en leven. Ik ben o.a gegaan voor een Dracaena marginata en een erwtenplant. Is het erwtenplantje geen schatje?

In een volgende blog zal ik het tweede deel van de veranderingen in de woonkamer uitlichten. Ik ben namelijk ook aan de slag gegaan met een super leuk behangetje en een DIY chill hoek. 🙂

Tot snel!

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m IXXI 

 
*Foto’s & styling door Sifra, SiefsHome

9 Comments
 1. Je plank boven de bank is weer terug. Heb je daar leuke styling tips voor. Ik ben op zoek naar nieuwe inspiratie. En ook benieuwd naar de rest van je veranderingen natuurlijk.

 2. Nice blog right here! Additionally your website quite a bit up very fast!

  What host are you the use of? Can I get your associate hyperlink to your host?

  I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 3. I think this is one of the most vital info for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on some
  general things, The web site style is perfect, the articles
  is really great : D. Good job, cheers cheap
  flights 32hvAj4

 4. Hey there terrific website! Does running a blog similar
  to this require a large amount of work? I’ve no expertise in computer programming however I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyhow, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject but I simply needed to ask.
  Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me