Hoera mijn blog bestaat 1 jaar!

Hoera mijn blog Siefshome.nl bestaat 1 jaar! Om dit te vieren en om jullie te bedanken voor al jullie support, likes, lieve reacties en berichtjes, heb ik iets héél leuks voor jullie in petto!

Feestweek (gesloten)

Deze hele week geef ik een aantal leuke producten, giftcards en shoptegoed weg! Dit allemaal in samenwerking met een aantal toffe bedrijven waar ik het afgelopen jaar mee heb mogen samenwerken!

Wat moet je doen om kans te maken?

Hou mijn Instagram en Facebook pagina nauwlettend in de gaten, je zult hier de posts voorbij zien komen waarin duidelijk vermeld zal staan wat de voorwaarden zijn.

1 april – 2 april: Give-away nummer 1  (gesloten)

In samenwerking met JYSK mag ik een wit gelakt hardhouten bankje weggeven! (leuk voor binnen én buiten) Hoe doe je mee? Volg @siefshome en @JYSK op Instagram of Facebook en tag min. 1 van je vrienden in een reactie onder de actiefoto. Deel voor een extra winkans de actiefoto op je feed en tag mij hierin. (zorg wel voor een open account, anders kan ik je post niet terug vinden.)  Op dinsdagochtend maak ik de winnaar bekend d.m.v een eerlijke loting. Heel veel succes! Nataliebender01, jij bent de gelukkige winnares! Stuur je mij even een berichtje? 

3 april – 4 april:  Give-away nummer 2 (gesloten)

In samenwerking met Fleurdirect mag ik een cadeaukaart t.w.v 50 euro weggeven! Hoe doe je mee? Volg @siefshome en @fleurdirect op Instagram of Facebook en tag min. 1 van je (planten)vrienden in een reactie onder de actiefoto. Deel voor een extra winkans de actiefoto op je feed en tag mij hierin. (zorg wel voor een open account, anders kan ik je post niet terug vinden.) Op donderdagochtend maak ik de winnaar bekend d.m.v een eerlijke loting. Heel veel succes! .. @houseofkmbrly gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares! Stuur je mij even een berichtje? 

5 april – 6 april:  Give-away nummer 3 (gesloten)

Jeej we zijn alweer toe aan de derde give-away en het is wederom een super toffe! In samenwerking met Studio Wollig mag ik namelijk ee mooi rond kussen in de kleur Blush weggeven! Hoe doe je mee? Volg @siefshome en @studiowollig op Instagram of Facebook en tag min. 1 van je vrienden in een reactie onder de actiefoto. Deel voor een extra winkans de actiefoto op je feed en tag mij hierin. (zorg wel voor een open account, anders kan ik je post niet terug vinden.) Zaterdagochtend (7 april) maak ik de winnaar bekend d.m.v een eerlijke loting. Heel veel succes! @birgitvp gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares! Stuur je mij even een berichtje? Bedankt voor het meespelen allemaal!

 
7 april – 8 april: Give-away nummer 4 (gesloten)

Last but not least mag ik in samenwerking met Wall-art.nl maar liefst 3x een cadeaukaart t.w.v 25 euro per kaart weggeven! Hoe leuk is dat?! Hoe doe je mee?  

 •  Volg mij en @wallart.nl
 •  Reageer onder deze post dat je meedoet en tag je vrienden.
 • Voor een extra winkans deel de actiefoto en tag mij hierin of reageer hieronder in een reactie!

 @lauwrahh, @velasco_rachel_kifeta, @wonenbijchan gefeliciteerd! Jullie zijn de gelukkige winnaars! Sturen jullie mij even een berichtje? Bedankt voor het meespelen allemaal!

Heel veel succes!

Liefs Sifra

 

21 Comments
 1. Gefeliciteerd met je blog! Zo leuk dat je er een feestweek van maakt! Ik kende je nog niet, maar wat een mooie Instagram en blog heb je. ? Ik blijf je graag volgen en doe mee met de giveaway!

 2. Jaa mijn huisje (en mijn nieuwe huis helemaal) heeft zwaar behoefte aan nieuwe planten ? kan ik eindelijk zo’n mooie grote zoals op het plaatje kopen ?? @siefshome #fingerscrossed !!

 3. Hi Sifra,

  Mooie blog heb je! Die plantenbon is superwelkom, want ik ben net verhuisd en het is nog erg kaal! Via Instagram heb ik al inspiratie opgedaan bij jouw posts. Supermooi! Blijf van die fijne plaatjes posten ♡

  Imke
  @imketes

 4. Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke manier om dit feest te vieren! Ik vier heel graag met je mee hoor! Nog veel goede jaren met allemaal mooie blogs gewenst!

 5. Gefeliciteerd! Op maar nog veel meer jaren!
  Ik waag graag een kansje op het mooie ronde kussen van studio wollig ?

  Insta; daniquevdr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me