Review | Goed slapen op een eve Sleep matras

De slaapkamer is de ultieme plek om na een drukke dag tot rust te kunnen komen. Een fijne slaapkamer is dan ook erg belangrijk. Daarom gaf ik mijn slaapkamer nog niet zo lang geleden een heuse make-over! Er ontbrak alleen nog iets heel belangrijks.. een goed matras! Het matras (waar ik inmiddels al een jaar of 10 op sliep) was namelijk hoognodig aan vervanging toe. Ik was dan ook dolblij toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een review wilde schrijven over een eve Sleep matras. Een goed matras uitproberen daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! 😉

Het matras uitproberen

Het matras werd opgevouwen in een (loodzware) kartonnen doos bezorgd. Gelukkig was de man van een vriendin zo aardig om het matras voor me naar boven te sjouwen want dit zou in mijn eentje echt niet zijn gelukt. Eenmaal boven kon ik niet wachten het matras uit de verpakking te halen… (iets met ongeduldigheid) 😛

Het in plastic gewikkelde, vacuüm verpakte matras plaatste ik op de lattenbodem van mijn bed en tijdens het uitpakken veranderde het klein opgevouwen matras binnen no time in een mooi groot, dik matras! Wauw nu al een groot verschil met mijn oude matras en het matras voelde ook meteen goed aan! Na het matras een aantal uur te hebben laten luchten (altijd nodig bij een nieuw matras) kon ik niet wachten om mijn slaapskills op het matras uit te proberen!

Lekker slapen

Het is inmiddels twee weken geleden dat ik het eve Sleep matras ontving en ik moet zeggen dat ik de afgelopen weken veel beter heb geslapen. Ook een fijne bijkomstigheid is het feit dat ik keer op keer goed uitgerust wakker wordt! Het eve Sleep matras ligt een stuk hoger dan het oude matras en de balans tussen ‘hard en zacht’ is echt perfect. Nooit geweten dat een matras zoveel verschil kan maken! Ik realiseer me nu na deze slaapervaring dat ik de afgelopen jaren op een verkeerd matras heb gelegen..

Wat zorgt ervoor dat dit matras zo lekker ligt

Het matras dat bestaat uit traagschuim is op een speciale manier ontwikkeld. Het unieke 3 lagensysteem geeft je de ondersteuning van een stevig matras gecombineerd met het comfort en luxe van een zachter matras. Dit betekend dat de matrassen van eve Sleep bij een ieder past. (geen gedoe meer met een te zacht of te hard matras) klinkt dat niet als muziek in je oren?!

De lagen zijn opgebouwd uit: 

  • Een zacht, verkoelend gebreide cover
  • 3 cm luchtdoorlatend traagschuim
  • 3 cm revolutionair verkoelende laag
  • 18 cm ondersteunende basislaag
  • Anti-slip ondergrond 

Oh en ook een leuk weetje.. het matras heeft een wasbare afritsbare hoes waardoor een hoeslaken eigenlijk overbodig is geworden.. jeej!

Naast het matras heeft eve Sleep ook een mooi bedframe ontwikkeld en kan je in de webshop terecht voor o.a mooi linnen en katoenen beddengoed, kussens, dekbedden, en een tof tweezijdig bedsprei. (je ziet deze sprei ook op mijn bed terug) Wil je het eve Sleep matras en kussens uitgebreid uit proberen? Ga dan even langs bij de Bijenkorf in Rotterdam! 

Je kunt het matras bij aanschaf altijd 100 dagen testen!

Ben jij ook opzoek naar een goed matras? Dan kan ik je dit matras zeker aanraden! Ik ben er zeer tevreden over en het is iedere keer weer een feestje om naar bed te gaan!

Hoe belangrijk is een goed matras voor jou?

Liefs Sifra

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m eve Sleep

(Ik geef altijd een eerlijke review over een product)

2 Comments
  1. Mooie foto’s heb je gemaakt en goed omschreven. Ik ben op zoek naar een goed matras voor mijn partner en mij. We hebben vaak rugklachten en willen een nieuwe. Alleen met zoveel matassen op de markt vind ik dat toch lastig. Maar dit soort reviews helpen mij enorm. Hoe ervaar jij het matras nu na een tijdje? Ik klikte trouwens door naar de website, maar het lijk niet meer te bestaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me