Fijn kerstsfeertje met accessoires van JYSK + WIN

Windlicht – Waxinelichthouder – Ster 

December is de maand om je huis weer extra gezellig te maken. We mogen weer losgaan met met de meest sfeervolle kerstversiering, een mooie kerstboom, leuke waxinelichthouders en een heleboel kaarsen – jeeej ik hou er van! Ik ben al lekker aan de slag gegaan en heb mijn huis gedecoreerd met mijn favoriete kerst/winterse woonaccessoires van JYSK en mag ook nog iets moois weggeven. Lees snel verder! 

Kandelaar SIGYN

Shoppen met JYSK

In samenwerking met JYSK mocht ik wat spulletjes uitzoeken. Thema kerst + shoppen dat klonk bij mijn dochter Tisha natuurlijk als muziek in haar oren dus samen gingen we naar de dichtstbijzijnde JYSK winkel waar we hele leuke kerst/winter accessoires hebben uitgezocht. JYSK is een Deense woongigant die al 38 jaar zorgt voor leuke betaalbare Scandinavische producten in huis. Ze verkopen artikelen voor allerlei ruimtes in huis; de woonkamer, slaapkamer, het kantoor en zelfs voor in de tuin. Van grote meubels tot kleine woonaccessoires, JYSK heeft het allemaal!

Kandelaar goud – Waxinelichthouder ster

Kerstdecoratie

Kaarslicht vind ik dé ultieme sfeermaker in huis en vooral in de maand december een echte must-have!  Ik heb daarom gekozen voor veel kaarsen, kandelaars en waxinelichthouders, je kunt er hier wat mij betreft nooit genoeg van hebben. Zo koos ik o.a voor de zwarte kandelaar SIGYN, het effect van vier kaarsen op een rijtje vind ik erg leuk. Ook de mooie grote lantaarn THULIT is een echte sfeermaker en ook tof om in de zomer neer te zetten in de tuin. Natuurlijk mag sfeervolle kerstverlichting niet ontbreken. In de sterren voor het raam plaatste ik ledlampjes en ik kocht een stolp waar lampjes in zaten. Ook voor lampjes en versiering voor in de kerstboom kan je bij JYSK terecht.

Zwarte kandelaar – Stolp met lampjes
Kerstboompjes – Ster
Lantaarn THULIT

Winactie (gesloten)

December is natuurlijk niet compleet zonder een mooi kado. In samenwerking met JYSK, mag ik aan één van jullie de mooie lantaarn THULIT weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

  • Volg @jysknl en @siefshome op Instagram
  • Laat onder de actiefoto op Instagram in een reactie weten dat je meedoet en tag min. 1 van je vrienden.

That’s it!

  • Voor een extra winkans mag je 1 van de bovenstaande foto’s delen op ig waarin je @siefshome en @jysknl tagt. Zorg wel voor een open account anders kan ik je deelname niet terugvinden.

Gefeliciteerd @ascholing! Jij bent als gelukkige winnares uit de loten trekker gekomen, heel veel plezier met de lantaarn! 

Ons huis is klaar voor de komende feestdagen. Is jouw huis al kerst-proof? Bekijk het hele kerstassortiment van JYSK hier.

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m JYSK

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error

Subscribe & Follow me