Trends | De trendkleur van het Jaar 2018 Heart Wood

Ideeën voor een neutrale woonkamer

Vanmorgen om 11.00 uur was het zover, Flexa maakte dé Kleur van het Jaar 2018 bekend. Als interieurliefhebber en styliste hield ik de site van Flexa vandaag dan natuurlijk ook nauwlettend in de gaten. Ik was reuze benieuwd wat de opvolger zou gaan worden van de trendkleur van het Jaar 2017 Denim Drift. Zelf had ik het gevoel dat het een dieprode kleur zou gaan worden. Maar na het bekijken van de verhullende video bleken mijn vermoedens niet te kloppen.

Want onder alle houten hartjes, kwam een warme roze-achtige tint tevoorschijn. Genaamd: Heart Wood.

Heart Wood Kleur van het Jaar 2018

Een slaapkamer in weldadige kleuren

Heart Wood

Wat mij meteen opviel is dat Heart Wood een mooie veelzijdige kleur is en erg goed te combineren is met andere kleuren. Met de subtiele roze toon zorgt Heart Wood in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. Omdat deze kleur zo veelzijdig is, kun je hem combineren met allerlei kleuren, van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Zo kan iedereen aan de slag met deze trendkleur voor het nieuwe jaar.

Warme en uitnodigende keuken

Wat vind jij van De Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood? Ga jij deze toepassen in jouw eigen huis? Ik vind het een mooie kleur en het zou best kunnen dat je deze kleur over een tijdje ook bij mij in huis tegenkomt.

Meer informatie over de kleur Heart Wood kan je vinden op de site van Flexa.

*Bron afbeeldingen: Flexa

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.