Tip | Leuke (groene) webshop Studio Lof

Ben jij net als ik gek op botanische printjes? Dan vind je de ‘groene’ webshop van Studio Lof vast en zeker geweldig. Een tijdje geleden ontdekte ik deze shop en was direct erg enthousiast. Leuke betaalbare producten voor in huis of om cadeau te geven, wie wil dit nu niet? Voordat ik ga vertellen hoe je kans maakt op 25 euro shoptegoed die je bij Studio Lof kunt besteden, wil ik jullie eerst wat meer over deze shop vertellen..

Over Studio Lof

Studio Lof is een webshop die is opgericht door Esmee. Ze is (net als ik) gek op ‘groen’ en dit zie je terug in de ontwerpen die ze maakt voor de shop. De producten hebben allemaal een ‘groen’ tintje. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een toffe botanische poster, een tas met een ‘groene’ print of een toffe planten kalender? Dan ben je bij Studio Lof aan het juiste adres! 

Esmee ontwerpt de meeste producten zelf!

Naast de webshop kan je bij Studio Lof ook terecht voor gepersonaliseerde ontwerpen op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een logo, flyer een poster of het ontwerpen van uitnodigingen, save the dates of geboortekaartjes.

  

Inmiddels heb ik jullie vast wel nieuwsgierig gemaakt en ik zou zeggen neem alvast een kijkje in de shop. Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken op €25 shoptegoed…

Win shoptegoed

Wil jij kans maken op €25 shoptegoed die je kunt besteden in de webshop van Studio Lof? Doe dan het volgende:

  • Volg mij en Studio Lof op Instagram en/of Facebook
  • Laat een reactie achter onder de actiefoto en tag je vrienden
  • Deel voor een extra winkans de actiefoto op je feed en tag mij hierin óf reageer hieronder in een reactie.

Dit is alles wat je moet doen om kans te maken. Deze actie loopt van woensdag 18 april tot en met vrijdag 20 april. Ik zal op 21 april de winnaar op mijn blog bekend maken. Heel veel succes! Gefeliciteerd Yasmin Ameling, jij bent de winnares! Neem je even contact op met Studio Lof? Iedereen bedankt voor het meespelen! 🙂

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Studio Lof

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.