The only way is UP..

Een tijdje geleden kwam ik in contact met het toffe merk Handed By.  Toen ik de catalogus doorbladerde viel ik als een blok voor de leuke originele manden op houten pootjes, uit de UP collectie! Zijn ze niet leuk?

De manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, grafische prints en in diverse hoogtes. Mijn keus is gevallen op de mand Up High. Over de kleur hoefde ik niet lang na te denken… ja je raad het vast al, ik heb gekozen voor de kleur (mosterd) geel! 🙂

Met de UP heb je gegarandeerd een echte blikvanger in huis!

Ik heb voor een mand in deze kleur gekozen omdat ik het een hele mooie (vrolijke) kleur vind, en omdat het een mooi geheel vormt met de overige (oker)gele accessoires die ik in huis heb.

Tip! Door een bepaalde kleur op meerdere plekken in je interieur terug te laten komen, d.m.v. bijvoorbeeld woonaccessoires creëer je rust en tegelijkertijd 1 geheel.

Handed By

Handed by de naam zegt het eigenlijk al.. De tassen, manden en woonaccessoires, worden met de handgemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

De producten  zijn herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar de hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij. Een prachtig mooi initiatief met een hele fijne gedachtengang.

Er wordt gebruik gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals bijvoorbeeld gerecycled plastic en bamboo.

Ben je nieuwschierig geworden naar de overige producten van Handed By? Je kunt de lente/zomer catalogus hier bekijken.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.