Review – Wallen en kringen bestrijden met oogcrème: Vichy Mineral 89 Ogen

Vichy heeft een nieuwe oogcrème op de markt gebracht – Vichy Mineral 89 Ogen. DE oogcrème tegen wallen en kringen, dit klinkt als muziek in de oren niet? In samenwerking met Vichy mocht ik dit hydraterende crèmepje uitproberen. Benieuwd naar mijn eerste indruk van dit product? Lees dan snel verder..

Ik hou ervan om mijn huid goed te verzorgen. Naast mijn dagelijkse skincare routine heb ik de oogcrème nu een paar dagen mogen gebruiken. Natuurlijk zie je binnen zo’n korte termijn niet gelijk een mega groot verschil, maar mijn eerste indruk is positief!

Het is de bedoeling dat de crème ’s ochtends en ’s avonds wordt aangebracht op de gereinigde huid. Wat ik heel prettig vindt is dat de crème – een soort gel, tijdens het smeren heel licht aanvoelt en snel intrekt in de huid. Ook is de oogcrème geurloos. Het product bestaat – de naam zegt het eigenlijk al, voor 89% uit Mineraliserend Thermaal water, geformuleerd met hyaluronzuur en pure cafeïne. Vichy heeft dus een natuurlijke crème weten te ontwikkelen die bijna helemaal uit water bestaat. 🙂

De voordelen op een rijtje:

  • HYDRATEERT  TOT 24 UUR
  • VERMINDERT FIJNE LIJNTJES
  • VERMINDERT DONKERE KRINGEN
  • HELPT DE KWETSBARE HUID RONDOM DE OGEN TE VERSTERKEN
  • GESCHIKT VOOR IEDER HUIDTYPE

Mijn conclusie tot nu:

Ik vind het echt een heel erg prettig product erg benieuwd of ik binnen een aantal weken vermindering van de fijne lijntjes rond mijn ogen zal zien. Ik houd jullie hiervan op de hoogte.. tot die tijd blijft deze crème zeker in mijn skincare routine zitten!

Vichy Mineral 89 Ogen is online & bij de apotheek verkrijgbaar!

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m Vichy Nederland

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.