Weer thuis na een heerlijke vakantie

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het de afgelopen twee weken even wat rustiger geweest vanuit mijn kant. Even geen werk, blogs en social media posts maar… lekker op VAKANTIE!

Ik ben samen met mijn 3 kinders naar het Spaanse Málaga geweest, en wat hebben wij genoten van deze mooie stad. Mooie oude ‘kleurrijke’ gebouwen, prachtige tropische planten, lekker eten en een mooi lang strand. Het was er niet heel erg toeristisch wat ik ook wel prettig vond. Al met al een echte aanrader!

Hieronder een klein verslag van de hoogtepunten!

Alcazaba, Malaga

Het Moorse fort Alcazaba wat stamt uit de negende eeuw was een van de bezienswaardigheden waar ik heel graag heen wou. De Arabische invloeden uit de tijd van de Moorse overheersing zie je duidelijk terug in het Alcazaba. Kortom veel Arabische tekens, figuren en rijkelijk versierde bogen en eenmaal boven een prachtig uitzicht!  🙂

Shoppen in het centrum

Ons appartement lag midden in het centrum. We hebben dan ook volop kunnen shoppen in de nabijgelegen winkelstraten en kunnen genieten van de mooie kleurrijke gebouwen.

Paseo del Parque, de mooiste planten

Ik als plantenliefhebber kon mijn hart ophalen in dit prachtige park. Het staat vol met de mooiste palmbomen en tropische planten. We hebben hier meerdere keren lekker (in de schaduw) een ijsje gegeten en genoten van het uitzicht en de kleurrijke parkieten die hier ook volop aanwezig zijn. 

En natuurlijk het strand..

Het strand kon natuurlijk niet ontbreken op deze vakantie! Op 15 minuten lopen (vanaf ons appartement) lag het strand Malugueta waar we dagelijks onze verkoeling zochten. 🙂

 ’s avonds aten we een lekker hapje aan de boulevard bij de haven én  genoten we van de zonsondergang!

Liefs sifra

Photography : Sifra van Genderen & Tisha Andrew

 Kras Winterlaunch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.