Nieuwe hoofdkussens voor in de slaapkamer + WIN!

Zoals jullie weten is een goede nachtrust enorm belangrijk en wordt dit bepaald door een aantal factoren: Een fijne slaapomgeving, het juiste bed & matras, wat je eet of drinkt voor het slapengaan, ze dragen allen hun steentje bij. Maar wist je dat ook het juiste hoofdkussen een belangrijke rol speelt in hoe je ’s morgens weer opstaat? 

Nieuwe hoofdkussens

Ik sliep al een tijdje op een hoofdkussen dat te dun geworden was waardoor ik helemaal niet meer lekker sliep en af en toe zelfs met een stijve nek wakker werd. De hoogste tijd dus om opzoek te gaan naar een nieuw set hoofdkussens. Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte hoofdkussen werd ik door het merk Vispring benaderd voor een samenwerking – dé perfecte timing! Ik ontving een luxe set met dons gevulde hoofdkussens omhuld met jacquardkatoen. De kussens voelde direct al heel fijn aan. Ik heb er nu een paar nachten op geslapen en wat een verschil, ik slaap veel beter – nooit geweten dat een hoofdkussen zoveel verschil kan maken!

Over Vispring

Vispring is een van oorsprong Britse beddenfabrikant die op maat gemaakte topkwaliteit matrassen en bedden ontwikkeld van natuurlijke materialen. Ieder Vispring bed wordt op bestelling en met de hand gemaakt. Ieder bed is  dan ook maatwerk en dus uniek. In 1901 vond Vispring het welbekende pocketveermatras uit. Naast bedden en matrassen heeft Vispring ook een breed scala aan accessoires in hun assortiment; Waaronder luxe hoofdkussens, matrasbeschermers & matrasonderleggers.

Win 2 luxe hoofdkussens (gesloten)

Jeeej ik heb iets heel leuks voor jullie.. Ik mag namelijk een luxe kussenset  dat bestaat uit: 2 hoofdkussens van hoge kwaliteit t.w.v. €110,- per kussen, aan één van jullie gaan weggeven! Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen om kans te maken?

Het is heel simpel!

 • Volg mij @Siefshome en @Vispring op Instagram en/of Facebook.
 • Laat onder de actiefoto op Instagram of Facebook een reactie achter en tag minimaal 1 van je vrienden.

Optioneel:

 • Laat voor een extra winkans even een reactie achter onder aan deze blog.

Gefeliciteerd @lovedbysheila! Jij bent als gelukkige winnares uit de loten trekker gekomen, heel veel plezier met de kussens!

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Vispring

14 Comments
 1. Altijd fijn als je daarmee een handje geholpen wordt! Ik ben al enige tijd op zoek naar nieuwe kussens maar blijft altijd lastig om voor op lange termijn een goede keuze te kunnen maken….

  Leuke blog en ik doe uiteraard mee aan deze winactie!

  Groetjes Andrea

 2. Wat een super gave winactie! Mijn man klaagt steeds over pijn in zijn nek en eerlijk gezegd zijn onze kussens wel aan vervanging toe dus grote kans dat dat er wat mee te maken heeft. Ik waag dus graag een kansje!

 3. @nathaliemellema op instagram

  Ik heb al jaren nek- en rugklachten. Mijn werk als obstetrie verpleegkundige, met onregelmatige werktijden, helpt natuurlijk niet mee. Lees: 2 dagdiensten, 2 avonddiensten, 4 nachtdiensten en zo verder. Ik heb mega veel hoofdpijn omdat mijn hele nek vast zit en blijft zitten!

  Helaas nog nooit een goede ‘oplossing’ gevonden. Ik zou deze kussens graag winnen om zo hopelijk net als jij ook een groot verschil te merken bij het slapen en opstaan!

 4. Wat een leuke actie! Hopelijk kan ik mijn man verrassen met deze kussens. Zijn kussen is altijd te plat of te hard. Of wij worden gewoon oud haha. Leuke blogs trouwens! Groetjes

 5. WOW! dit klinkt echt heerlijk!!! Zoveel kussens al in de loop der jaren aangeschaft…maar nog steeds niet DIE ENE gevonden! En nu verloot je er twee? een kans die ik echt niet wil laten liggen??? niks is zo fijn om uitgerust wakker te worden en fris aan je dag te kunnen beginnen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.