Mooie posters aan de muur | DesignClaud

Ik ben al enige tijd fan van de posters van DesignClaud. Als je mij volgt op Instagram zal je vast de mooie posters weleens voorbij hebben zien komen. Dus hoog tijd voor een blog. Niet omdat het moet maar omdat ik vind dat DesignClaud wel wat extra aandacht verdiend. 

Deze prachtige maan poster bijvoorbeeld, deze behoort tot één van mijn favoriete posters in huis. Het kleurgebruik is gewoon zo ongelooflijk mooi!

Mijn laatste aanwinst vind ik ook geweldig, ze past dankzij de kleuren prachtig in mijn interieur. Ook vind ik de gedachte achter de poster heel mooi. De vormen beelden het gevoel van een moeder uit met haar kroost die ze omarmt en wil beschermen maar uiteindelijk ook los zal moeten laten. Prachtig toch?!

Over DesignClaud

De oprichtster en designer van DesignClaud is Claudia. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt en ontwerpt een hoop moois onder de naam DesignClaudPrintables.

De DesignClaudShop heeft een ruim assortiment van posters, kaarten, kalenders en kinderfeestje uitnodigingen die maandelijks wordt uitbreidt.

Heb ik je nieuwschierig gemaakt? Neem dan eens een kijkje op de website! 🙂

Vogel poster

Photography & styling by Sifra van Genderen – Siefshome

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.