Mini make-over van het toilet | Wall-Art

 

Ik ben deze week weer lekker bezig geweest.. Diegene die mij volgen op Instagram hebben het misschien wel voorbij zien komen. Ik ben namelijk aan de slag gegaan in de kleinste (lees saaiste) ruimte van ons huis en heb met een aantal producten van Wall-Art.nl het toilet een mini make-over gegeven! Wist je dat je met wat kleine aanpassingen, een ruimte een hele nieuwe uitstraling kunt geven? Lees snel verder voor het eindresultaat!

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, was ons toilet eigenlijk maar een ‘saaie ruimte’ vergeleken bij de rest van ons huis. Het liefst zou ik de hele boel eruit slopen en er een mooi toiletmeubel in plaatsen gecombineerd met mooie tegels maar omdat ik in een huurwoning woon, is dit helaas geen optie. Daarom moest ik iets anders verzinnen..

Tegelstickers

Na wat rondgeneusd te hebben op de website van Wall-Art.nl viel mijn oog op een mooie groene mozaïek achtige tegelsticker. Groen is naast het okergeel momenteel mijn favoriete kleur in huis. Het leek me heel tof om ons toilet een beetje in dezelfde sfeer te brengen als de rest van ons huis en de tegelsticker leent zich hier perfect voor. Wist je dat Wall-Art.nl een heel ruim assortiment aan tegelstickers heeft?  Na het beplakken van de tegels, wat overigens heel gemakkelijk ging, had ons toilet gelijk al een hele andere look!

Iets moois aan de muur

Natuurlijk was ik nog niet klaar.. ik hou enorm van posters in huis en het leek me leuk om deze ook in het kleinste kamertje te gebruiken. Ik koos voor een mooie Botanische palm print, die in bijpassende lijst werd geleverd (wel zo handig). Een poster met een inspirerende tekst vind ik ook altijd heel mooi. Ik had er toevallig 1 in huis die een nieuw plekje nodig had.. dus deze werd verplaatst naar het toilet!

Tot slot hing ik een nieuw plankje boven de pot en plaatste daar boven wat geurstokjes,  een leuke ronde spiegel, een vaasje en een houten Kolibrie (is ‘ie niet onwijs leuk?)

Tip: Combineer voor een speels effect, diverse vormen met elkaar

Met een paar kleine aanpassingen heeft ons toilet weer een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Wat vind jij van ons ‘nieuwe’ toilet? Ik ben er heel tevreden mee, deze ruimte behoort niet langer tot het saaiste plekje in huis! 😉

Korting

Ik heb nog iets heel leuks voor jullie! Je krijgt namelijk met de code: siefshome 15% korting op het gehele assortiment van Wall-art.nl! (geldig tot 30 mei 2018) Wall-Art heeft een onwijs groot en gevarieerd assortiment. Je hebt er naast posters, houten wand decoraties en tegelstickers namelijk ook een ruime keuze aan muurstickers, en spatschermen voor in de keuken. Neem eens een kijkje! 

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Wall-Art.nl

7 Comments
  1. Wat onwijs leuk bedacht. Was me er niet van bewust dat er tegelstickers bestonden! Is het lastig aan te brengen? En weet je ook hoe het zit met het verwijderen van de stickers? Zullen de tegeltjes of voegen beschadigd raken? De ‘saaiste’ ruimte uit je woning ziet er nu helemaal ‘tropisch’ uit en vooral niet saai.

  2. Hi Naomi, Bedankt voor je leuke reactie! Het aanbrengen ging heel gemakkelijk en het ‘bobbelde’ nauwelijks. De tegels en voegen raken gelukkig niet beschadigd door de sticker en je schijnt ze heel gemakkelijk weer te kunnen verwijderen! 😉
    Liefs Sifra

Leave a Reply

Your email address will not be published.