Inspiratie | VT Wonen & Design beurs 2017

Vrijdagavond was ik aanwezig bij de Family & Friends avond van de VT Wonen & Design beurs. De beurs vol inspiratie en nieuwe woontrends wordt ieder jaar gehouden in de Amsterdamse RAI. Ook dit jaar zag het er weer fantastisch uit! Ik bezocht onder andere het VT Wonen huis, Flexa, de stands van Karwei en WOWN.

Het VT Wonen huis

VT Wonen heeft weer een prachtig huis neergezet. Alles in de laatste trends en in detail afgestyled. Zo was er een gezellige woonkamer, een grote woonkeuken (die ik echt waanzinnig mooi vond), een stoere kinderkamer, slaapkamer met badkamer en zelfs een botanische ruimte. Al met al geweldig!

Kleur van het jaar: Heartwood

Ieder jaar brengt Flexa weer de kleur van het jaar uit. De kleur voor 2018 is de warme kleur Heartwood geworden. Deze kleur mocht dan natuurlijk ook niet ontbreken op de beurs. De bloggers Bintihome, My Attic, Theo-Bert en Wimke Pot gingen voor Flexa met deze kleur aan de slag en hebben allemaal een eigen stijlkamer gemaakt. Wat vind jij van deze kleur?

Karwei

Bij de stand van Karwei trok onderstaande sfeervolle slaapkamer en de artwall in mooie kleuren en prints mijn aandacht. 

WOWN

Bloggers en influencers: Bintihome, &Suus, Zilverblauw en Bubblemint hebben hun krachten en talenten gebundeld en presenteerden op de beurs hun nieuwe lijn zelfontworpen interieurproducten. Iedere woonblogger heeft haar eigen lijn waarin je hun eigenheid terugziet. Kun jij raden welke blogger (&SUUS, Bintihome of Zilverblauw) bij welke foto hoort? 

Ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan! Mocht je nog gaan, dan wens ik je vooral heel veel wooninspiratie-plezier! De beurs loopt tot en met zondag 8 oktober.

Foto’s gemaakt door Sifra, Siefshome

Meer inspiratie voor de het komende jaar?

 

 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.