Interieurtrends | Top 5 woontrends voor 2019

Ben jij ook zo benieuwd wat 2019 aan nieuwe woontrends met zich meebrengt? Wat kunnen we verwachten? Goed nieuws.. ik heb de 5 belangrijkste woontrends voor 2019 hieronder voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

1. Scandinavisch in een nieuw jasje

Natuurlijk en puur zijn de kernwoorden die deze Scandinavische trend omschrijven. Een oase van rust in je interieur creëren is helemaal anno 2019. Denk hierbij aan een witte (rustige) basis gecombineerd met pure aardse kleuren en natuurlijke materialen. Verschil met de minimalistische veelal witte Scandinavische trend van een aantal jaar terug is dat er nu veel meer dynamische aardse kleurtinten wordt toegevoegd. Een mooie kleurenmix gecombineerd met gestroomlijnde meubels en natuurlijke accessoires. i love it!

 2. Duurzaamheid

Duurzaamheid is hot. We kunnen er niet meer om heen of het is daar. En natuurlijk is het ook op het gebied van interieur een grote trend. In 2019 is het een must om een ontwerp duurzaam te maken. Verwacht daarom veel ontwerpen die gemaakt zijn van gerecyclede en natuurlijke materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld producten gemaakt van: rotan, kurk, jute en linnen. Ook planten passen goed in de duurzaamheid trend. Hoe meer groen in huis, hoe beter! Doordat planten als luchtfilter werken zijn ze goed voor je gezondheid. Win win!

3. Kleur

Ook dit jaar kunnen we niet om een aantal kleuren heen. Elk jaar staan er een aantal kleuren in de hoofdrol. Zoals de kleur “Spiced honey” die door Flexa uitgeroepen is als trendkleur van 2019. Andere kleuren die we in 2019 veel zien zijn: aardetinten zoals terracotta, geel en oranje. De kleuren combinaties zijn dit jaar nog gewaagder. Verrassend zijn donker paars en de beigetinten die terug komen. Er is qua kleur dus van alles mogelijk.

4. Technologie die jou het leven (nog) makkelijker maakt

Multifunctionele meubels, stijlvolle tv schermen waar je tv op kunt kijken maar die ook als kunstobject kunnen fungeren, super slimme verlichting en keukenapparatuur die je het leven makkelijker moeten gaan maken zijn helemaal anno 2019 en mag dan ook in deze top 5 woontrends niet ontbreken. De technologie zal nog meer gaan inspelen op onze behoefte om non-stop online te willen zijn en het ons proberen makkelijker te maken, zodat we thuis even helemaal tot rust kunnen komen van onze  veel al ‘te drukke’ levens. 

5. Trending musthaves

Wil jij ook meegaan met de interieurtrend(s) van 2019? Dan zijn deze items onmisbaar in je interieur. Planten, hoe meer planten hoe beter. Combineer bijvoorbeeld eens diverse soorten en hoogtes bij elkaar. Succes gegarandeerd! Ook gouden accessoires zijn hot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een die leuke goudkleurige lamp, spiegel of bijzettafel. And last but not least mag velvet natuurlijk niet ontbreken. Denk aan velvet stoelen, poefen, banken en kussenslopen. 

 

Foto’s: Pinterest, Vtwonen, Loods5, Samsung, Flexa

Zou jij ook graag de nieuwste trends in je woning willen doorvoeren, maar vind je het lastig om van je huis een thuis te maken? Ik help je graag door middel van een online stylingadvies! Neem gerust even contact met me op.

 

9 Comments
  1. El hooligan del Liverpool que avergonzo Barcelona la vuelve a liar con un ‘Steward
    El mismo personaje que se dedico a empujar gente a la fuente de Barcelona la ha vuelto a liar esta vez bajandole los pantalones a un steward.

  2. auto like, Photo Liker, Working Auto Liker, Increase Likes, Autoliker, Photo Auto Liker, auto liker, Auto Like, Autolike, Status Auto Liker, Autoliker, autolike, autoliker, Autolike International, Status Liker, ZFN Liker, Auto Liker

Leave a Reply

Your email address will not be published.