5 Tips om de lente in huis te halen!

Nog een paar dagen en dan breekt ein-de-lijk de lente weer aan!

Bij de lente denk ik altijd aan vrolijk fluitende vogeltjes, de natuur die in bloei komt, veel bloemen, frisse kleurtjes en natuurlijk de eerste zonnestralen.

In deze eerste blog heb ik 5 tips samengesteld zodat je je interieur kunt klaarmaken voor de lente!

1. Verse bloemen

Koop een mooie bos bloemen met zonnige kleurtjes en je huis ziet er meteen een stuk zonniger uit!

 2. Haal kleur in huis

Als je aan de lente denkt , denk je toch al snel aan kleurtjes…Waarom zou je dit niet in je interieur toepassen? Vervang bijvoorbeeld je sierkussentjes en kies voor lichte pastel kleurtjes en/of een vrolijk motief.

3. Likje verf hier en daar

Ook met verf kan je leuke zomerse veranderingen aanbrengen, dus pak de verfkwasten erbij en ga aan de slag!  Verf je bloempotjes in een leuk kleurtje, of de pootjes van een bijzettafel, verf een kast of (een deel van een) wand in een te gekke kleur!

4. Haal een beetje van buiten naar binnen!

Hoe leuk is het om een beetje van buiten naar binnen te halen?

Stop je favoriete (binnen)planten in een leuke pot, je kunt hierbij denken aan voorjaarsbollen in een pot of een palm of cactus voor een extra mediterraans effect.

5. Wissel van stoffen

Vervang de (donkere) winterse stoffen zoals fluweel, wol voor zomerse varianten .. kies voor zoveel mogelijk lichte, luchtige stoffen zoals zijde, linnen of katoen. (Vervang bijvoorbeeld je donkere gordijnen of kussentjes voor een mooie linnen variant.) Hierdoor wordt je interieur net wat lichter, en dat is nu net wat bij de lente past! 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om je huis alvast lente-proof te maken!

Vind je het lastig om kleur toe te voegen aan je interieur? Ik help je graag..

Op naar een heerlijke (zonnige) lente!

Liefs Sifra

6 Comments
  1. Super leuk! Heb meteen zin om morgen een bos bloemen te halen en nieuwe planten potjes ??? Er komen binnenkort ook super leuke boho kussentjes in de Primark ? xx Tamara vm primark zuidplein

Leave a Reply

Your email address will not be published.